مواد لازم برای تهیه پودینگ هندونه ای :
آب هندونه :2 پیمونه
شکر :50 گرم
نشاسته ذرت :40 گرم
گلاب :1/3 پیمانه
هل :به مقدار لازم ( سلیقه ای )
طرز تهیه پودینگ هندونه ای:
اول شکر و نشاسته را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید ، آب هندوانه را به تدریج افزوده و خوب هم بزنید تا یکدست شود .
حالا مواد را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که مواد به غلظت فرنی برسد.
در آخر گلاب و در صورت تمایل پودر هل و یا هر اسانسی که دوست داشتید را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مواد دسر را داخل ظرف های دلخواه بریزید و داخل یخچال بگذارید تا جا بیافتد ، دسر باید 5 ساعت در یخچال بماند تا خوب ببندد.
بعد از اینکه دسر خوب جا افتاد و بسته شد آن را با مقداری خامه و پودر پسته تزیین کرده میل کنید. تزیین دسر به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.
نکات تکمیلی درباره پودینگ هندوانه :
پودینگ هندوانه جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
پودینگ هندوانه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
آیا روغن بیو برای پوست مفید است؟
مواد ,پودینگ ,هندوانه ,دسر ,ای ,بریزید ,پودینگ هندوانه ,بریزید و ,بزنید تا ,مواد اولیه ,هندوانه را ,درباره پودینگ هندوانه ,تکمیلی درباره پودینگ ,نکات تکمیلی درباره ,تهیه پودینگ هندونه
درباره این سایت